Foto

HET WORDT OP PRIJS GESTELD WANNEER U EEN REVIEW WILT SCHRIJVEN

(KLIK DAN OP: MAAK BERICHT AAN EN WANNEER U HET BERICHT
HEEFT GESCHREVEN KLIK DAN ONDERAAN DE PAGINA OP VERZENDEN
                           (ivm spam wordt aan geraden geen emailadres te plaatsen!)

Riet Hansen - 11/06/2018 om 13:55

Prima webshop. Levert snel en correct!

Henny Hameetman - 05/05/2018 om 09:51

Mooie kwaliteit broeken en bij vragen word je fijn geholpen niks is teveel. Groetjes

F.M.v.Croonenburg - 12/04/2018 om 20:50

Ik ben heel goed en snel telefonisch geholpen

Henny Hameetman - 04/04/2018 om 10:24

Ik ben heel blij met de broeken van Robell ik heb er nu 5 gekocht en hoop er nog regelmatig gebruik van te maken.

Groetjes en bedankt Hannie

henny Hameetman - 24/03/2018 om 14:50

Ik ben heel content met de wijze waarop Hannie Pel je te woord staat heel vriendelijk en doet wat ze zegt. Ik blijf ook gebruik maken van jullie diensten.

Vriendelijke groeten Henny Hameetman.

henny Hameetman - 17/03/2018 om 10:04

Ik ben blij met de broeken van Robell zitten goed alleen erg in hebben maatje of 2 kleiner te nemen.

Irene - 22/02/2018 om 19:35

Al diverse online bestellingen gedaan. Snelle levering en goede service. Ook de status van bestellingen worden netjes doorgegeven. Top!

Aurelie Van Wassenhove - 05/12/2017 om 06:46

Super blij! Goede en snelle service!

Riet Verhoeckx - 20/11/2017 om 14:23

De zending is goed ontvangen en ik ben zeer tevreden.
Ik kende het merk, want ik had in Duitsland als een keer deze broek gekocht.
Na zoeken op Internet, vond ik jullie, vandaar.

Marion - 02/11/2017 om 18:26

Ik ben zeer tevreden omdat je direct feedback krijgt, makkelijk te bestellen, fijne prijs en indien voorradig snel geleverd. Zelfs als het artikel niet op voorraad is heb je hem toch snel in huis, een echte aanrader!

Marion stroek - 31/10/2017 om 18:06

Ik kan geen review schrijven als ik mijn bestelling nog niet eens heb ontvangen! Beste Marion de vraag om een review te schrijven gebeurt automatisch,het kan dus gebeuren dat die ontvangen wordt voordat de order uit geleverd is,wanneer een artikel besteld moet worden bij de fabrikant bijvoorbeeld zoals hier het geval is.Inmiddels is uw bestelling verzonden!Met vriendelijke groet Hannie Pel

Ans Basten - 28/10/2017 om 13:49

Uitstekende service

Mieke Jansen-Graat - 24/10/2017 om 20:40

Ik had een leuke broek besteld van Robell waar ik al meerdere broeken van heb maar dit model was van een apartere stof speciaal voor een feest!
Had het bedrag al meteen via ideal overgemaakt nadat ik de bestelling had verstuurd.
Bleek jammer genoeg niet meer te leveren.
Het bedrag is inmiddels alweer teruggestort!

E.A.Jansen - 24/10/2017 om 12:00

Zeer goede kwaliteit en vlotte aflevering

Susanne J. - 09/10/2017 om 20:40

Super snelle levering, super service.
Ik bestel hier altijd graag!

e.a. Jansen - 05/10/2017 om 13:37

Zeer snel en goede kwaliteit en pas goed

Nikkels van der Heijden sjan - 28/09/2017 om 09:30

Ik heb het als heel prettig ervaren om zaken met jullie te doen

Mieke Jansen-Graat - 19/09/2017 om 16:36

Prima geholpen !

Heb al eens vaker broeken van Robell besteld dus ik wist hoe de service was.

p.j.engelen - 18/09/2017 om 17:55

Dank voor de voortreffelijke service, en de prettige afhandeling.

Jopie Huisinga - 20/08/2017 om 12:59

Perfecte levering, topadres!!

 
Pagina 1 van 6
Shop 54 maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.

                                       VOORWAARDEN CONTACT UW MAAT ANNA MONTANA CLIMESCAPE MILANO ITALY

                                        OVER SHOP 54   NIEUWS    REVIEW        BRANDTEX         MILLION X     SIGNATURE DE MERKEN VAN ATELIER DAMESMODE SHOP 54