Foto

HET WORDT OP PRIJS GESTELD WANNEER U EEN REVIEW WILT SCHRIJVEN

(KLIK DAN OP: MAAK BERICHT AAN EN WANNEER U HET BERICHT
HEEFT GESCHREVEN KLIK DAN ONDERAAN DE PAGINA OP VERZENDEN
                           (ivm spam wordt aan geraden geen emailadres te plaatsen!)

Aurelie Van Wassenhove - 05/12/2017 om 06:46

Super blij! Goede en snelle service!

Riet Verhoeckx - 20/11/2017 om 14:23

De zending is goed ontvangen en ik ben zeer tevreden.
Ik kende het merk, want ik had in Duitsland als een keer deze broek gekocht.
Na zoeken op Internet, vond ik jullie, vandaar.

Marion - 02/11/2017 om 18:26

Ik ben zeer tevreden omdat je direct feedback krijgt, makkelijk te bestellen, fijne prijs en indien voorradig snel geleverd. Zelfs als het artikel niet op voorraad is heb je hem toch snel in huis, een echte aanrader!

Marion stroek - 31/10/2017 om 18:06

Ik kan geen review schrijven als ik mijn bestelling nog niet eens heb ontvangen! Beste Marion de vraag om een review te schrijven gebeurt automatisch,het kan dus gebeuren dat die ontvangen wordt voordat de order uit geleverd is,wanneer een artikel besteld moet worden bij de fabrikant bijvoorbeeld zoals hier het geval is.Inmiddels is uw bestelling verzonden!Met vriendelijke groet Hannie Pel

Ans Basten - 28/10/2017 om 13:49

Uitstekende service

Mieke Jansen-Graat - 24/10/2017 om 20:40

Ik had een leuke broek besteld van Robell waar ik al meerdere broeken van heb maar dit model was van een apartere stof speciaal voor een feest!
Had het bedrag al meteen via ideal overgemaakt nadat ik de bestelling had verstuurd.
Bleek jammer genoeg niet meer te leveren.
Het bedrag is inmiddels alweer teruggestort!

E.A.Jansen - 24/10/2017 om 12:00

Zeer goede kwaliteit en vlotte aflevering

Susanne J. - 09/10/2017 om 20:40

Super snelle levering, super service.
Ik bestel hier altijd graag!

e.a. Jansen - 05/10/2017 om 13:37

Zeer snel en goede kwaliteit en pas goed

Nikkels van der Heijden sjan - 28/09/2017 om 09:30

Ik heb het als heel prettig ervaren om zaken met jullie te doen

Mieke Jansen-Graat - 19/09/2017 om 16:36

Prima geholpen !

Heb al eens vaker broeken van Robell besteld dus ik wist hoe de service was.

p.j.engelen - 18/09/2017 om 17:55

Dank voor de voortreffelijke service, en de prettige afhandeling.

Jopie Huisinga - 20/08/2017 om 12:59

Perfecte levering, topadres!!

Y.Vlietstra - 23/07/2017 om 14:27

snelle levering.toch niet de goede maat.retour gezonden en binnen paar dagen mijn geld al weer op mijn rekening.klasse service

Lida - 23/06/2017 om 13:55

Correcte levering, bestelling was niet op voorraad netjes mail ontvangen dat dinsdag bericht kreeg of het nog leverbaar was. alles goed nagekomen pluim

Thérèse - 08/06/2017 om 00:54


Beste Hannie,

Dank voor de snelle levering van de Robell broeken, helemaal blij!
Het is precies de goede maat én de goede kleur
Met vriendelijke groet

Thérèse

D,K - 20/04/2017 om 15:26

bestelling was prima, na twee dagen al in huis.

C.Lagestee - 04/04/2017 om 22:11

Ik vind het een heel fijne shop snelle bezorging ik zou het zeker anderen aanraden

Bep Rommens - 20/03/2017 om 20:03

de bestelling en levering zijn uitstekend verlopen ik ben zeer tevreden over de vlotte service er komt vast nog wel een vervolg in de toekomst.

agatha - 12/03/2017 om 15:02

Ben zeer tevreden over de goeie service van Damesmode Shop 54.Snelle levering.(geen bezorgkosten)Ruilen geen probleem.

 
Pagina 1 van 5
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

                                       VOORWAARDEN CONTACT UW MAAT ANNA MONTANA CLIMESCAPE MILANO ITALY

                                        OVER SHOP 54   NIEUWS    REVIEW        BRANDTEX         MILLION X     SIGNATURE DE MERKEN VAN ATELIER DAMESMODE SHOP 54