Foto
HET WORDT OP PRIJS GESTELD WANNEER U EEN REVIEW WILT SCHRIJVEN

(KLIK DAN OP: MAAK BERICHT AAN EN WANNEER U HET BERICHT
HEEFT GESCHREVEN KLIK DAN ONDERAAN DE PAGINA OP VERZENDEN
                           (ivm spam wordt aan geraden geen emailadres te plaatsen!)
Harmien 20-10-2019 om 11:14:21

Per vergissing had ik de verkeerde broeken besteld. Ik heb direct gebeld en kon de bestelling wijzigen. Het teveel betaalde kreeg ik snel teruggeboekt. Broeken moesten nog wel besteld worden. Vrij snel geleverd. Ik ben altijd heel blij met de Robbel broeken.

Marianne 03-10-2019 om 10:56:13

Ik had een jas besteld die volgens de site op voorraad was. Na twee dagen volgde het bericht dat de jas niet meer leverbaar is...
Vermeld dat dan op de site.
Mijn geld kreeg ik overigens vrij snel retour.
Beste Marianne ,omdat wij ook verkoop in de winkel hebben kan het gebeuren dat een artikel die dag in de winkel verkocht is en dit nog niet direct bij gewerkt is op de website.
Ik heb nog geprobeerd de jas voor je te bestellen bij de fabrikant wat helaas niet gelukt is,vandaar dat je pas na 2 dagen bericht kreeg.Met vriendelijke groet, Hannie Pel

Ans 19-09-2019 om 10:22:35

goede en snelle levering, zoals altijd

Ria Blokland 09-09-2019 om 09:28:31

Fijne robell broeken en snelle levering, helemaal tevreden

Ineke Rodrigo 27-08-2019 om 18:52:48

Het lastige vond ik dat Shop 54 niet telefonisch bereikbaar is. Daarnaast duurde het een paar dagen voordat ik antwoord kreeg via de mail. Dan ga je twijfelen of het wel goed gaat. Uiteindelijk bericht en pakje werd keurig bezorgd door de brievenbus.

Lia 06-08-2019 om 12:39:40

Snelle en vlotte levering

Jeanne Schouten 08-07-2019 om 09:39:46

Heel tevreden met de Robell broeken. Snelle levering,

Irene PlokkerHazelhoff- 15-06-2019 om 14:21:26

Zeer tevreden over de afhandel;ing van mijn bestelling. Op alle fronten: perfect.

Coby Belder 11-06-2019 om 14:22:25

Shop 54 is het adres voor de geweldige Robell broeken, alle keuze en super snel geleverd!

Ans Peters-Hermsen 11-04-2019 om 23:55:12

Dag Mevrouw Pel.
Hartelijk dank voor de keurige verzending van mijn Robell broek. De maat is perfect en zó snel ontvangen.
Ik ben er bijzonder blij mee.
Groeten Ans

 
Pagina 1 van 13
Shop 54 maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.

                                       VOORWAARDEN CONTACT UW MAAT ANNA MONTANA CLIMESCAPE MILANO ITALY

                                        OVER SHOP 54   NIEUWS    REVIEW        BRANDTEX         MILLION X     SIGNATURE DE MERKEN VAN ATELIER DAMESMODE SHOP 54