Foto

HET WORDT OP PRIJS GESTELD WANNEER U EEN REVIEW WILT SCHRIJVEN

(KLIK DAN OP: MAAK BERICHT AAN EN WANNEER U HET BERICHT
HEEFT GESCHREVEN KLIK DAN ONDERAAN DE PAGINA OP VERZENDEN
                           (ivm spam wordt aan geraden geen emailadres te plaatsen!)

Irene PlokkerHazelhoff- - 15/06/2019 om 14:21

Zeer tevreden over de afhandel;ing van mijn bestelling. Op alle fronten: perfect.

Coby Belder - 11/06/2019 om 14:22

Shop 54 is het adres voor de geweldige Robell broeken, alle keuze en super snel geleverd!

Ans Peters-Hermsen - 11/04/2019 om 23:55

Dag Mevrouw Pel.
Hartelijk dank voor de keurige verzending van mijn Robell broek. De maat is perfect en zó snel ontvangen.
Ik ben er bijzonder blij mee.
Groeten Ans

Cecile - 11/04/2019 om 23:38

Dank voor de snelle verzending! Maat is perfect.Brandtex softshell jas is mooi! Happy!
Groet, cecile

Jozef Hoogmartens - 11/04/2019 om 22:47

prima,zeer vlotte levering
zeker voor herhaling vatbaar.vriendelijke groet mia,

Giok - 13/10/2018 om 09:36

Prima service. Ik heb al eerder Robell broeken besteld die voor mij een goede pasvorm hebben en geen gedoe met knopen en ritssluitingen! Dus in alle opzichten dik tevreden over alles!

Carla Touw - 11/10/2018 om 20:10

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan en terug gebeld over mijn vraag of de betreffende (zomer)broek nog beschikbaar was. Over status van de bestelling ben ik netjes op de hoogte gehouden.
De broek is van prima kwaliteit, past goed en is qua materiaal ook geschikt om in de komende seizoenen door te dragen.
Kortom, voor herhaling vatbaar.

Henny Hameetman - 11/10/2018 om 16:56

een snelle levering goeie service.

Joke - 07/10/2018 om 10:47

Goedemiddag Hannie,
Ik heb de broek ontvangen en hij past goed, ik ben er blij mee. De melding van postnl bleef negatief, maar dat is nu niet meer van belang :)
Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb, het is vast niet de laatste Dora broek die ik bij jullie koop!
Met vriendelijke groet,
Joke

Patricia - 13/09/2018 om 01:33

Hoi Hannie,
Ik heb de broek ontvangen. Dankje! Ben er super blij mee! Tot de volgende bestelling.
Groetjes en een fijne avond
Patricia

Gonny - 12/09/2018 om 01:07

Mijn bestelling voldeed helemaal aan de verwachtingen. Goede levering. Tevreden.

Ronald - 24/07/2018 om 15:02

Beste mevrouw Pel,

Ik wilde nog even laten weten dat mijn moeder erg blij is met de drie broeken die we in maat 38 hebben meegenomen. Ze passen goed.
Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen en de service.
Met vriendelijke groet,
Ronald

Riet Hansen - 11/06/2018 om 13:55

Prima webshop. Levert snel en correct!

Henny Hameetman - 05/05/2018 om 09:51

Mooie kwaliteit broeken en bij vragen word je fijn geholpen niks is teveel. Groetjes

F.M.v.Croonenburg - 12/04/2018 om 20:50

Ik ben heel goed en snel telefonisch geholpen

Henny Hameetman - 04/04/2018 om 10:24

Ik ben heel blij met de broeken van Robell ik heb er nu 5 gekocht en hoop er nog regelmatig gebruik van te maken.

Groetjes en bedankt Hannie

henny Hameetman - 24/03/2018 om 14:50

Ik ben heel content met de wijze waarop Hannie Pel je te woord staat heel vriendelijk en doet wat ze zegt. Ik blijf ook gebruik maken van jullie diensten.

Vriendelijke groeten Henny Hameetman.

henny Hameetman - 17/03/2018 om 10:04

Ik ben blij met de broeken van Robell zitten goed alleen erg in hebben maatje of 2 kleiner te nemen.

Irene - 22/02/2018 om 19:35

Al diverse online bestellingen gedaan. Snelle levering en goede service. Ook de status van bestellingen worden netjes doorgegeven. Top!

Aurelie Van Wassenhove - 05/12/2017 om 06:46

Super blij! Goede en snelle service!

 
Pagina 1 van 6
Shop 54 maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.

                                       VOORWAARDEN CONTACT UW MAAT ANNA MONTANA CLIMESCAPE MILANO ITALY

                                        OVER SHOP 54   NIEUWS    REVIEW        BRANDTEX         MILLION X     SIGNATURE DE MERKEN VAN ATELIER DAMESMODE SHOP 54